Πως κερδίζεις στο Montezuma

Οπως και σε όλα τα Slot, έτσι και στο Montezuma, «κλειδί» της επιτυχίας είναι οι σωστοί συνδυασμοί. Οι όσο το δυνατόν περισσότερες εμφανίσεις των συμβόλων στις γραμμές πληρωμής, καθορίζουν και το κέρδος. Φυσικά, αυτό βρίσκεται και σε άμεση συνάρτηση με το ποντάρισμα, αφού ισχύει ο σχετικός πολλαπλασιαστής.

Κέρδος στο Montezuma

Δύο σύμβολα (εφόσον πρόκειται για αυτά του αυτοκράτορα Μοντεζούμα) ή τρία (για όλα τα άλλα σύμβολα του slot) είναι ικανά να αποφέρουν κέρδος, εφόσον βρίσκονται σε μία από τις 30 υποχρεωτικές γραμμές πληρωμής του slot. Για κάθε ένα από τα δέκα συνολικά σύμβολα που υπάρχουν στο φρουτάκι της Williams Interactive (χωρίς να υπολογίζονται τα Feature και Wild) υπάρχει και το αντίστοιχο ποσό που προκύπτει.

Το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής, της τάξης του 95,86%, επιτρέπει στον παίκτη να έχει αρκετές περιστροφές και καλές πιθανότητες κέρδους, αφού του επιστρέφει ένα σημαντικό ποσοστό σε μακροχρόνιο παιχνίδι. Οι δωρεάν περιστροφές είναι επίσης ένα «όπλο» για τον παίκτη. Αυτές αρχίζουν όταν εμφανιστούν τουλάχιστον τρία ίδια σύμβολα (Scatter) στο slot Montezuma. Όταν προκύψει η διαδικασία,  εμφανίζεται τροχός που σου γυρνάει και σου λέει πόσες δωρεάν περιστροφές πήρες. Κάθε φορά που γυρίζει ο τροχός στα free spins (έως και 25 δωρεάν περιστροφές), υπάρχει και πολλαπλασιαστής (Χ2, Χ3, Χ5, Χ10).

Montezuma πλεονεκτήματα

Τόσο λόγω θέματος, όσο και κέρδους, το slot της Williams Interactive, Montezuma, φρόντισε αρκετά γρήγορα να κερδίσει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο: 

** Ο πολιτισμός των Αζτέκων και τα μυστήρια που τον συνοδεύουν, πάντα απασχολούσε μεγάλο μέρος του κόσμου. Ο παίκτης στο συγκεκριμένο Slot μπορεί να συνδυάσει έτσι το μυστήριο με το κέρδος, σε ένα φρουτάκι στο οποίο το ποσοστό αποπληρωμής ξεπερνά το 95%.

** Παρέχεται στον παίκτη η δυνατότητα να αρχίσει το ποντάρισμα από πολύ χαμηλά (0.30 λεπτά) ενώ έχει 25 διαθέσιμες επιλογές πονταρίσματος στη διάθεσή του. Είναι έτσι ένα φρουτάκι που μπορεί να ανταποκριθεί σε άτομα όλων των οικονομικών βαθμίδων.

Συμβουλές για κέρδος

** Μοιάζει πολύ λογικό, πριν αποφασίσει να παίξει με πραγματικά χρήματα, ο παίκτης να διαλέξει το εικονικό παιχνίδι. Να παίξει δηλαδή το φρουτάκι δωρεάν. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικειωθεί γρηγορότερα με το περιβάλλον του Slot και θα έχει τη δυνατότητα να το κατανοήσει καλύτερα, βλέποντας και τους συνδυασμούς που του αποφέρουν κέρδος.

** Το σύμβολο Scatter (λειτουργεί σαν τζόκερ αντικαθιστώντας τα υπόλοιπα σύμβολα) επιτρέπει να υπάρχουν περισσότεροι επιτυχημένοι συνδυασμοί στο Slot, ενώ φυσικά, στα θετικά για τον παίκτη συγκαταλέγονται και οι δωρεάν περιστροφές. Ιδιαιτερότητα, το γεγονός πως σε κάθε δωρεάν περιστροφή υπάρχει και πολλαπλασιαστής κέρδους.

No Comments

Post A Comment